Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Coronavirus în Moldova: Ministerul Sănătății a anunțat datele actualizate

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Numărul cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus crește de la o zi la alta. În creștere este și numărul persoanelor decedate, dar și a celor tratate de COVID-19.

CHIȘINĂU, 13 sept - Sputnik. Numărul cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus, de la începutul pandemiei până astăzi se ridică la aproape 43 de mii. Potrivit datelor prezentate de ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, după ce astăzi au fost înregistrate alte 264 de cazuri, bilanțul ajunge la 42 978 de cazuri. 

Coronavirus (image d'illustration) - Sputnik Moldova
Rusia
Covid-19: Metodă mai benefică de tratament decât ventilația artificială, propusă în Rusia

Din numărul total de cazuri confirmate în această zi, trei sunt cu statut de import. Unul din Turcia și două din Spania.

Din cele 264 de cazuri, 23 sunt lucrători medicali. Mai exact este vorba de opt medici, 11 asistenți medicali și patru persoane care reprezintă personalul auxiliar. Starea de sănătate a 577 de pacienți rămâne în continuare gravă, dintre aceștia, 36 sunt conectați la aparate de respirație dirijată. Ministerul informează și despre alte șase decese provocate de complicațiile generate de COVID-19. Este vorba de două femei și patru bărbați, cu vârste între 64 și 89 de ani. Fiecare persoană decedată suferea și de alte maladii. 

Crește numărul persoanelor tratate și se ridică la 31 330 după ce alte 412 persoane au fost vindecate și externate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0