Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

De la muzică la activitate în sistemul penitenciar: Istoria Rodicăi Ciobanu

© Photo : Facebook / Rodica CiobanuRodica Ciobanu
Rodica Ciobanu - Sputnik Moldova
Abonare
Rodica Ciobanu activează în sistemul penitenciar de câțiva ani. Anterior, ea a fost și profesoară de canto. Dragostea pentru muzică și versuri nu au părăsit-o niciodată, indiferent de circumstanțe spune ea.
De la muzică la activitate în sistemul penitenciar: Istoria Rodicăi Ciobanu

Din anul 2004 până în 2015, Rodica Ciobanu a fost solistă-vocalistă în cadrul fanfare militare. Femeia spune că a participat la multe concerte, vizitând și toate cele 18 pușcării din țară.

"Mulți ani organizam concerte pentru deținuți. Vreau să spun că întotdeauna am avut parte de spectator buni, iar după fiecare concert apreciam și mai mult libertatea și viața pe care o trăiesc", a mărturisit ea.

Din anul 2015, de când fanfare militară și-a sistat activitatea, Rodica Ciobanu a ajuns să activeze în sistemul penitenciar. Femeia spune că această experiență este plină de provocări și lecții pe care trebuie să le însușească zilnic, iar atunci când are nevoie de liniște se regăsește în artă.

Recent, Rodica Ciobanu a lansat o nouă piesă cu denumirea "Viaţa". Cântecul își aștepta apariția încă din 2005, însă abia acum interpreta a simțit că este "pregătită să interpreteze acest cântec", a dezvăluit ea.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0