Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Și-a cerut victima în căsătorie în timpul procesului: Judecătorii au fost șocați

© Fotolia / Warren GoldswainDomestic violence
Domestic violence - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat, acuzat de tentativă de omor, și-a cerut în căsătorie victima chiar în sala de judecată. Ce i-a răspuns femeia.

CHIȘINĂU, 11 sep – Sputnik. Un bărbat acuzat de tentativă de omor și-a cerut în căsătorie victima chiar în sala de judecată, iar femeia i-a acceptat propunerea, informează tabloidul german Bild.

Убийца - Sputnik Moldova
Societate
Înfiorător: A murit de inimă după ce și-a omorât concubina și pe amantul ei - Detalii

Potrivit publicației, Andreas Z. de 47 de ani, lăcătuși de profesie, și-a atacat cu o baionetă concubina de 35 de ani, Katarina B., fiind la un pas de a o ucide. Însă în sala de judecată, în orașul Bonn, bărbatul a cerut-o pe Katarina în căsătorie, iar ea a acceptat propunerea.

Acuzatul ar fi snopit-o pe aceasta în bătaie, lovind-o cu picioarele,trăgând-o de păr și încercând să o sugrume. Apoi și-a zgâriat concubina pe față cu o baionetă, însă aceasta a reușit să scape de atacator. Bărbatul își amenințase partenera cu moartea.

Publicația presupune că aici e vorba "mai curând de tactică decât de romantism": femeia, care urma să depună mărturii în instanță ar putea renunța să facă declarații împotriva inculpatului în calitatea ei de logodnică.

Potrivit Bild, Katarina B. are trei copii, dintre care un fiu este al lui Andreas Z. Fiica victimei din prima căsătorie a declarat că mama ei este însărcinată în luna a opta, iar tatăl copilului, cel mai probabil, este chiar acuzatul.

Tabloidul subliniază că procesul de judecată asupra bărbatului, care a fost orbit de gelozie, va continua, “în pofida unei turnuri neașteptate”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0