Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Înfiorător: A murit de inimă după ce și-a omorât concubina și pe amantul ei - Detalii

CC0 / Pixabay / Republica / Убийца
Убийца - Sputnik Moldova
Abonare
Caz macabru descoperit de oamenii legii într-o localitate din Ialoveni. Iată ce l-a împins pe un tânăr la gesturi necugetate.

CHIȘINĂU, 6 mar – Sputnik. Dublu omor în localitatea Suruceni din raionul Ialoveni. Corpurile neînsuflețite ale unui bărbat și unei femei au fost descoperite îngropate pe malul iazului din localitate. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de șeful Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Pavel Damaschin.

Potrivit lui, poliția a fost sesizată de mama femeii omorâte, care a comunicat că fiica ei a dispărut la data de 19 februarie.

Молдавская ССР, село Кодры. Осень в лесу, 1978 год - Sputnik Moldova
Societate
Crimă în pădure: Iată ce au făcut trei bărbați din Ialoveni

Peste câteva zile, fiul victimei s-a adresat la Poliție și a spus că mama sa ar fi fost omorâtă și îngropată la o distanță de 10 metri de casa paznicilor de la iazul din Suruceni.

Oamenii legii au descoperit cadavrele într-o groapă de cu o adâncime de aproximativ 50 de centimetri. În urma investigațiilor, pe corpurile victimelor, un bărbat de 42 de ani și o femeie de 44 de ani, au fost depistate cu semne de moarte violentă, inclusiv plăgi de cuțit în regiunea spatelui și toracelui.

Ulterior s-a stabilit că făptașul era chiar concubinul femeii decedate, în vârsta de 35 de ani care pe fon de alcool și gelozie a recurs la un asemenea gest macabru. Pentru a șterge urmele, bărbatul i-a aruncat pe cei doi în groapă și i-a acoperit cu pământ.

Pavel Damaschin spune că există suficiente probe care demonstrează că anume concubinul femeii ucise a comis crima.

Informațiile preliminare arată că, după ce a fost descoperită crima, bărbatul de 35 de ani a murit în urma unui atac de cord.

Fluxul de știri
0