Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Luptătorii moldoveni revin în forță în această toamnă

© AFP 2024 / Getty Images / Michael ReavesIon Cutelaba și Glover Teixeira
Ion Cutelaba și Glover Teixeira - Sputnik Moldova
Abonare
După ce duelurile lui Alexandr Romanov și Ion Cuțelaba au fost amânate de 3 ori din cauza pandemiei de coronovirus, cei doi luptători și-au aflat datele când vor putea evolua în Ultimate Fighting Championship, cea mai tare promoție de arte marțiale din lume.

CHIȘINĂU, 11 sep – Sputnik, Ștefan Ursu. Alexandr Romanov va avea un alt adversar la debutul său în UFC.

În locul brazilianului Marcos Rogerio, care se tratează de COVID-19, sportivul din Găgăuzia îl va întâlni pe 12 septembrie pe un alt debutant, americanul Roque Martinez.

Kylian Mbappé en finale de Ligue des champions - Sputnik Moldova
Sport
PSG, debut rușinos în primul meci al sezonului!

Partida va avea loc la Las Vegas (SUA). Alexandr Romanov practică și luptele libere și va încerca calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Un alt luptător moldovean din UFC, Ion Cuțelaba, și-a aflat data partidei cu reprezentantul Rusiei, Magomed Ankalaev. Lupta va avea loc pe 24 octombrie la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite).

Revin în forță și luptătorii de K1 din Moldova. Turneul FEA Kickboxing a fost transferat pentru 26 septembrie, la sala FMF de la Ciorescu. Capul de afiș va fi lupta dintre Stanislav Reniță și Marin Vetrilă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0