Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mașinile cu plăcuțe neutre, din stânga Nistrului, vor putea fi înmatriculate până în 2022

© Sputnik / Miroslav RotariStrada Alecu Russo
Strada Alecu Russo - Sputnik Moldova
Abonare
Deputații au votat în prima lectură ca mijloacele de transport din stânga Nistrului să poată să fie înmatriculate până în septembrie 2022.

CHIȘINĂU, 10 sept - Sputnik. Mijloacele de transport din stânga Nistrului și din municipiul Bender, care au plăcuțe cu numere de înmatriculare neutre, vor putea fi înmatriculate sau reînregistrate până la 1 septembrie 2022. 

Dorel Noroc  - Sputnik Moldova
Anunț important pentru șoferii cu mașini înmatriculate peste hotare: Ce trebuie să știe

Termenul pentru această procedură urma să expire în acest an, însă Parlamentul s-a pronunțat în ședința plenară de joi pentru modificarea Legii cu privire la înmatricularea unor mijloace de transport și modificarea unor acte legislative.

”Extinderea termenului cu doi ani va permite realizarea interesului național prin oferirea serviciilor publice locuitorilor din regiunea transnistreană și consolidarea încrederii dintre cele două maluri ale Nistrului”, se arată în nota informativă la proiect.
Documentul urmează să fie votat în lectura a doua. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0