Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Calificare cu emoții pentru Serena Williams în semifinale la US Open

© REUTERS / Danielle ParhizkaranSerena Williams
Serena Williams - Sputnik Moldova
Abonare
De trei seturi a avut nevoie fosta lideră mondială, Serena Williams pentru a trece de revelația turneului, Tsvetana Pironkova. Americanca de 38 de ani este tot mai aproape de a scrie istorie.

CHIȘINĂU, 9 sep – Sputnik, Ștefan Ursu. 

Теннисистка Серена Уильямс - Sputnik Moldova
Sport
Revenire spectaculoasă pentru Serena Williams la US Open
Williams a avut nevoie de mai mult de 2 ore pentru a o învinge pe bulgăroaica Pironkova, care nu mai jucase tenis de 3 ani înainte de US Open! Serena a pierdut primul set cu 4-6, dar apoi și-a îmbunătățit jocul și s-a impus în următoarele două cu 6-3, 6-2.

În penultimul act, Serena Williams o va înfrunta pe Victoria Azarenka, care a demolat-o pe Elise Mertens, scor 6-1, 6-0. Cealaltă semifinală va fi disputată de Naomi Osaka și Jennifer Brady.

Victoria din sferturi o aduce pe Serena cu un pas mai aproape de istorie. Un eventual triumf la US Open ar reprezenta a 24-a victorie a americancei la turneele de Grand Slam, ceea ce ar însemna că ar egala recordul all-time deținut de Margaret Court, 24!

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0