Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Revenire spectaculoasă pentru Serena Williams la US Open

© AFP 2024 / AL BELLOТеннисистка Серена Уильямс
Теннисистка Серена Уильямс - Sputnik Moldova
Abonare
S-au stabilit optimele de finală la US Open pe tabloul feminin. În această fază a competiției a ajuns cu ceva emoții legendara Serena Williams.

CHIȘINĂU, 6 sept – Sputnik, Ștefan Ursu. La cei aproape 39 de ani, Serena Williams continuă să viseze la trofeul de Grand Slam cu numărul 24 din carieră. A dispus de Sloane Stephens, campioana din 2017 de la US Open, scor 2-6, 6-2, 6-2.

Молдавский теннисист Раду Албот - Sputnik Moldova
Sport
Radu Albot părăsește devreme US Open

Chiar dacă Serena este departe de forma ei dinainte de naştere, americanca va căuta să-și ia revanșa în optimi în duelul cu Maria Sakkari. Grecoaica tocmai a învins-o pe Williams la Cincinnati, în urmă cu mai puțin de două săptămâni.

O altă americancă, Sofia Kenin este singura jucătoare care o poate depăși în clasamentul mondial pe Simona Halep, locul doi WTA. Kenin, campioana de la Australian Open 2020, a învins-o, 7-6, 6-3, pe tunisianca Ons Jabeur. În optimi, numărul patru mondial va juca cu Elise Mertens.

România a rămas fără reprezentante la US Open. Sorana Cârstea a ratat dramatic calificarea în optimi după ce a ratat trei mingi de meci. Cehoaica Karolina Muchova s-a impus cu 6-3, 2-6, 7-6.

Meciurile de la US Open sunt transmise de Eurosport.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0