Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Moldova, retrospectiva sportivă din 8 septembrie: Un loc doi, un egal și trei înfrângeri

© Sputnik / Miroslav RotariФлаг Республики Молдова
Флаг Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Rezultatele obținute de sportivii moldoveni pe 8 septembrie au bucurat reprezentanții atletismului și fotbalului, dar au dezamăgit amatorii tenisului și fotbalului pe plajă.

CHIȘINĂU, 9 sep – Sputnik, Ștefan Ursu. Atletul Andrian Mardare a ocupat locul 2 la European Challenge de la Dessau (Germania), la proba aruncarea suliței. El a înregistrat rezultatul 84.41, fiind întrecut doar de neamțul Johannes Vetter (86.17). Acum câteva zile Vetter a stabilit al 2-lea rezultat din istorie la turneul din Polonia, 97.76.

Artur Ionita - Sputnik Moldova
Sport
Artur Ioniță, interviu exclusiv: ”Obiectivul meu era să rămân în Italia”

Radu Albot nu-și revine după accidentarea suferită la începutul anului și nu are nicio victorie în 2020. Tenismenul moldovean, aflat pe locul 70 mondial, a fost eliminat de la turneul ATP de la Kitzbuhel (Austria), 7-6, 4-6, 6-7 cu austriacul Sebastian Ofner (numărul 159 mondial).

Naționala de tineret a Moldovei a remizat cu echipa similară a Bosniei și Herțegovinei, scor 1-1, din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2021. Oaspeții au deschis scorul în minutul 50 prin Beganovic, dar ”tricolorii” au egalat în minutul 87, când Artur Crăciun a egalat dintr-un penalty obținut de Vadim Gulceac.

Echipele moldovenești de fotbal pe plajă au debutat cu înfrângeri în Euro Winners Cup 2020, competiție găzduită de localitatea Nazare (Portugalia). În grupa G, Djoker Chișinău a fost surclasată de BSC Molniya (Ucraina), scor 1-5, golul campioanei Moldovei fiind marcat de antrenorul-jucător Leonid Podlesnov. O înfrângere mai usturătoare a suferit-o Olimpia-Stels, 1-9 cu BSC Kristall (Rusia). Singurul gol pentru echipa din Moldova a fost înscris de Marin Cernenchii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0