Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kremlinul a comentat informațiile despre anularea Liniei Directe cu Putin

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin și Dmitri Peskov
Vladimir Putin și Dmitri Peskov - Sputnik Moldova
Abonare
Conferința de presă anuală a președintelui rus, care are loc în a doua jumătate a lui decembrie, este în proces de pregătire.

CHIȘINĂU, 9 sep – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a comentat informațiile apărute în presă despre anularea conferinței de presă anuale a lui Vladimir Putin.

Vladimir Putin de ziua Marinei Ruse - Sputnik Moldova
Politică
Președintele Franței, dezvăluiri după o întâlnire cu Putin: “Îţi cer să-l cedezi Rusiei!”

Potrivit lui, de facto, în ultimul timp șeful statul desfășoară Linia Directă în timpul reuniunilor interactive.

“Observați cât de des președintele comunică cu șefii regiunilor, observați cât de des discută cu colectivele. De fapt, toate acestea se întâmplă într-un format similar cu Linia Directă. Iată de ce am putea spune că în ultimele luni președintele este continuu într-o ”inie directă”, a spus purtătorul de cuvânt al administrației prezidențiale ruse.

Totodată, el a menționat că în cadrul conferinței de presă anuale a președintelui Kremlinul va adăuga elemente ale liniei directe.

Deocamdată, este planifică organizarea comunicării lui Putin cu presa “pe viu”, însă nu sunt excluse anumite modificări, a adăugat Peskov.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0