Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Italia - Moldova: Suporterii nu vor reveni pe stadioanele din Italia înainte de octombrie

© Photo : Federația Moldovenească de FotbalEchipa Naţională a Moldovei la antrenamentul oficial pe stadionul Olimpic din Serravalle
Echipa Naţională a Moldovei la antrenamentul oficial pe stadionul Olimpic din Serravalle - Sputnik Moldova
Abonare
Suporterii nu vor reveni pe stadioanele din Italia mai devreme de luna octombrie, în condiţiile în care noua ediţie din Serie A va debuta pe 19 septembrie. Un decret al guvernului italian a prelungit până pe 7 octombrie interdicţia aflării publicului pe stadioane.

CHIȘINĂU, 9 sep – Sputnik, Ștefan Ursu. Anume pe 7 octombrie se va disputa meciul amical Italia - Moldova, programat pe stadionul Ennio Tardini din Parma la ora 21:45.

Artur Ionita - Sputnik Moldova
Sport
Artur Ioniță, interviu exclusiv: ”Obiectivul meu era să rămân în Italia”

Totodată, a fost abrogată regula ce autoriza prezenţa a 1.000 de persoane în afară şi a 200 în interiorul stadionului la ”evenimente sportive minore”. Echipa de primă divizie Parma a utilizat această regulă pentru a disputa duminică un meci amical cu divizionara secundă Empoli în faţa a 1.000 de spectatori.

În campionatul Italiei evoluează cel mai bun jucător moldovean din 2019, Artur Ioniță. În această vară, el a semnat pe 3 ani cu Benevento. La un club din Serie A face parte și atacantul Vitalie Damașcan, dar cel mai probabil el va fi împrumutat din nou de AC Torino. De asemenea, în Serie A ar putea ajunge în viitor fundașul Oleg Reabciuk. Doar în această vară, jucătorul echipei Pacos de Ferreira a fost ofertat de Udinese și Cagliari.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0