Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Filip: PDM nu va avea un candidat pentru funcția de președinte al Republicii Moldova

© Sputnik / Miroslav RotariПавел Филип
Павел Филип - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele PDM, Pavel Filip, a declarat că formațiune pe care o reprezintă nu va avea un candidat pentru funcția de președinte al Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 9 sept - Sputnik. Președintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, a declarat că formațiunea politică pe care o reprezintă nu va avea un candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Кишиневцы голосуют на втором туре местных выборов - Sputnik Moldova
Politică
Din ce cauză Partidul Comuniștilor nu va participa la alegerile prezidențiale din 2020

Declarațiile au fost făcute după ședința Consiliului Național Politic. Deocamdată, membrii partidului nu au decis pe cine vor susține în cursa electorală.

„Am discutat decizia Partidului Democrat cu privire la alegeri prezidențiale. PDM este parte a familie democraților europeni. Decizia noastră, deloc ușoară, vine  în interesul cetățenilor. PDM schimbă modul de a face politică. Este o componentă importantă de resetare a partidului”, a declarat Pavel Filip.

Pavel Filip a ținut să menționeze că în viziunea sa, dar și a membrilor partidului, în aceste alegeri există doar doi candidați. Potrivit lui, restul sunt doar zgomote de fundal.

Partidul Democrat nu vede sensul de a intra în acest război politic și de a irosi forțele oamenilor. Pavel Filip a mai precizat că în următoare perioadă PDM va merge în toate raioanele țării și va avea întâlniri cu oamenii. Astfel, democrații intenționează prin aceste acțiuni să consolideze și mai mult partidul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0