Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie în centrul Capitalei: Bărbat găsit fără suflare în fața unui market

© Sputnik / Mihai CarausAcces interzis Politia
Acces interzis  Politia - Sputnik Moldova
Abonare
Săptămâna începe trist în Capitală. Chiar de la primele ore ale dimineții, Poliția a fost sesizată într-un caz tulburător.

CHIȘINĂU, 7 sept – Sputnik. Un bărbat de doar 34 de ani a fost găsit fără suflare în fața unui market din Chișinău. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati. Potrivit acesteia, poliția a fost sesizată de către un angajat al unui market să intervină pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în această dimineață, aproape de ora 05:00.

Tudor Vasiliev - Sputnik Moldova
Persoana dragă consumă des alcool și nu refuză niciodată o băutură? Ce trebuie să faci

În urma discuțiilor cu angajații magazinului, aceștia le-a spus polițiștilor că bărbatul găsit mort a consumat băuturi alcoolice pe parapetul din preajma marketului pe parcursul întregii nopți. Acesta era în stare de ebrietate avansată. În cadrul acțiunilor întreprinse de către polițiști a fost stabilită identitatea bărbatului, acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 34 de ani.

„La examinarea cadavrului de către medicul legist în regiunea capului a fost stabilită o plagă care preliminar este caracteristică căderii de la înălțime, alte urme de luptă ori moarte violentă pe suprafața corpului nu au fost depistate. Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi efectuate expertizele de rigoare și stabilită cu exactitate cauza decesului bărbatului”, a mai spus Natalia Stati.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal. Ofițerii de investigație și urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele în care a decedat bărbatul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0