Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Informații actualizate: Câte persoane s-au infectat astăzi cu COVID-19

© Sputnik / Anatolii KiriakСкорая помощь
Скорая помощь - Sputnik Moldova
Abonare
Alte 258 de cazuri de infecție cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, iar 11 persoane și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de virus, anunță Ministerul Sănătății.

CHIȘINĂU, 7 sept - Sputnik. Alte 258 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Toate cazurile sunt cu transmitere locală.

Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Societate
În Chișinău nu mai sunt locuri la terapie intensivă: Ce întâmplă cu bolnavii de COVID-19

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 40 055 de cazuri. Astăzi au fost efectuate în total 1368 de teste. Dintre acestea primar – 1251 şi repetat – 117.

Din numărul total de persoane infectate, 11 sunt lucrători medicali. Este vorba de cinci medici, cinci asistenți medicali și o persoană din rândul personalului auxiliar.

580 de persoane infectate sunt în stare gravă (dintre care 33 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1278 de pacienți sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

Alte 395 de persoane au fost tratate și externate. În total, 28 578 de persoane au fost tratate de COVID-19. Astăzi și-au pierdut viața din cauza COVID-19 alte 19 persoane.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0