Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trafic suspendat în weekend pe o stradă din Capitală

© Sputnik / Miroslav RotariОбщественный транспорт
Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Abonare
Traficul rutier va fi suspendat până duminică seară pe o stradă din centrul Capitalei, anunță Primăria municipiului Chișinău.

CHIȘINÎU, 5 aug – Sputnik. Microbuzele de linie  nr. 130, 131, 132, 134 și 166, dar și autobuzul nr. 19 au itinerarul modificat astăzi și mâine, în contextul unor lucrări de reparație efectuate pe strada Albișoara din Capitală.

В центре Кишинева устанавливают антипарковочные столбы - Sputnik Moldova
Societate
Traficul rutier pe unele străzi din Capitală va fi suspendat pentru câteva luni

Traficul rutiera pe str. Albișoara, în perimetrul bd. Grigore Vieru şi str. Alexandr Puşkin, a fost suspendat în seara zilei de vineri și va fi reluat duminică, 6 septembrie, la ora 24:00.

”Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a traseului termic”, precizează Primăria.

Redirecționare rutei de autobuz nr. 19 și a rutelor de microbuz nr. 130, 131, 132, 134 și 166, va avea loc după cum urmează:

Ruta de autobuz nr. 19: de pe str. Albișoara pe str. Alexandr Puşkin, str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 130, 131, 132, 134, 166: de pe str. Albișoara pe str. Alexandr Puşkin, str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru şi în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0