Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Traficul rutier pe unele străzi din Capitală va fi suspendat pentru câteva luni

© Sputnik / Anatolii KiriakВ центре Кишинева устанавливают антипарковочные столбы
В центре Кишинева устанавливают антипарковочные столбы - Sputnik Moldova
Abonare
Circulația vehiculelor va fi inaccesibilă pe unele străzi din Capitală în următoarele luni. Șoferii sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

CHIȘINĂU, 18 aug – Sputnik. În perioada 18 august - 5 octombrie 2020, va fi suspendat traficul rutier pe strada A. Vlahuță din Chișinău, tronsonul cuprins între străzile O. Goga și Ia. Hâncu și pe tronsonul cuprins între străzile Ia. Hâncu și A. Hîjdeu. Măsura este luată în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a rețelei de apeduct, anunță Primăria Capitalei.   

Женщина зажигает конфорку газовой плиты в жилом доме - Sputnik Moldova
De astăzi, mai mulți locuitori din Chișinău rămân fără gaze naturale – adrese

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendarea traficului rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Totodată, începând cu ziua de luni, 17 august, și până pe 7 noiembrie 2020 va fi suspendat traficul rutier pe strada Sf. Petru, tronsonul cuprins între străzile A. Hîjdeu și A. Iancu, dar și pe strada A. Hîjdeu, tronsoanele cuprinse între străzile Ismail și Sf. Petru și Tighina și Ismail. Aici vor fi executate lucrări de reabilitare a apeductului și montarea rețelelor de canalizare.

Conform proiectului, lucrările vor fi organizate prin metoda deschisă, pe etape, cu intervenții pe trotuar, gazon și partea carosabilă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0