Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O femeie s-a ales cu o moștenire de coșmar: Ce a găsit Poliția în casa ei - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция  - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii au găsit două grenade de luptă și o cantitate impresionantă de cartușe, aproximativ 800, în podul casei unei femei din sudul Moldovei.

CHIȘINĂU, 3 sept – Sputnik. Polițiștii au găsit un adevărat arsenal militar în podul casei unei femei de 66 de ani din statul Hagimus, raionul Basarabeasca.

Polițiștii au mers în casa femeii după ce le-a parvenit o informație operativă și au depistat la fața locului o cantitate impresionantă de muniții.

© Photo : Poliția Republicii MoldovaMuniții depistate de Poliție în podul unei case
O femeie s-a ales cu o moștenire de coșmar: Ce a găsit Poliția în casa ei - Foto - Sputnik Moldova
Muniții depistate de Poliție în podul unei case

Din podul casei femeii au fost ridicate două grenade de luptă de model „F-1” cu focosul separat, 546 de cartușe de calibrul 5,45 mm și 255 de cartușe de calibrul 7,62 mm.

Pistol - Sputnik Moldova
Poliția, în alertă după detonarea a două grenade: „Predă arma benevol!”

Munițiile ridicate de polițiștii din Basarabeasca vor fi distruse de serviciile specializate, a precizat Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Femeia le-a spus polițiștilor că, soțul ei, care a decedat acum șase ani, ar fi participat la conflictul armat de pe Nistru și a presupus că el ar fi adus munițiile, depozitându-le în podul casei.

În contextul acestui caz și pentru evitarea unor eventuale incidente și în scopul asigurării securității publice, Poliția a făcut un apel către cetățeni să predea armele și munițiile deținute ilegal.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0