Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

"Dascăle iubit" – o piesă inedită, dedicată tuturor profesorilor și elevilor

© Photo : Youtube / ARTICO VideoMarin Ganciu
Marin Ganciu - Sputnik Moldova
Abonare
Începutul unui nou an de studii este un bun prilej pentru creație și o sursă de inspirație pentru mulți interpreți din țara noastră. În premieră, în studioul Sputnik Moldova, a răsunat o piesă dedicată elevilor, studenților și profesorilor din țara noastră.
"Dascăle iubit" – o piesă inedită, dedicată tuturor profesorilor și elevilor

Interpretul Marin Ganciu, alături de discipolii săi din Ansamblul folcloric "IEDERA", a lansat o piesă deosebită, dedicată în mod special elevilor, studenților și profesorilor, care oficial pășeasc astăzi în noul an de studii 2020-2021.

Piesa se numește "Dascăle iubit", iar la crearea acesteia au participat o echipă întreagă de profesioniști, care și-au propus să readucă zâmbete pe chipul tuturor celor care o vor asculta.

"Muzica îmi aparține mie, iar aranjamentul lui Vlad Mircos. Am creat această melodie după versurile scrise de Galina Furdui. Tinerii din Ansamblul "IEDERA" au înfrumusețat această piesă cu vocea lor deosebită și inconfundabilă", a relatat interpretul Marin Ganciu.

De menționat este că piesa "Dascăle iubit" a fost lansată oficial pe 28 august și deja se bucură de popularitate în mediul online. Aceasta nu este prima piesă al interpretului Marin Ganciu în colaborare cu Ansamblul folcloric "Iedera". Prima piesă interpretată împreună a fost lansată în mijlocul lunii august curent și se numește "Bună dimineața".

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0