Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O tânără din Moldova a ajuns milionară în Italia - cine vrea acum s-o lipsească de bani

© Sputnik / Mihai CarausВалюта
Валюта - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie din Republica Moldova a moștenit un milion de euro după moartea italianului care o angajase în calitate de îngrijitoare, dar rudele bărbatului vor s-o lipsească de bani.

CHIȘINĂU, 31 aug – Sputnik. O tânără originară din Republica Moldova a moștenit un milion de euro după moartea bărbatului în etate pe care-l îngrijea în Italia. Femeia nu se poate bucura însă în liniște de bani, deoarece rudele bărbatului ce i-a lăsat moștenirea îi contestă dreptul în judecată.

Валюта - Sputnik Moldova
Societate
Milionari peste noapte: Cum s-au ales doi moldoveni cu moștenire imensă

O publicație italiană, „Il Secolo XIX”, relatează istoria, precizând și numele moldovencei în vârstă de 27 de ani.

Bărbatul pentru care lucra ca îngrijitoare (badantă) a decedat în 2015, la vârsta de 91 de ani, el fiind un stomatolog pensionar din Genova, pe nume Guido Carlo Corni.

Tatiana Crihan, potrivit presei italiene, a avut grijă de el în ultimii ani de viață, când acesta suferea de o depresie puternică și de alte afecțiuni, locuind într-o casă cu el.

Moldoveanca a moștenit milionul de euro în baza a două polițe de asigurare de viață perfectate de bărbat și pe care ea fusese trecută ca beneficiară.

Nepotul bărbatului a acuzat-o pe Tatiana de înșelăciune, susținând că unchiul lui decedat nu era în deplinătatea facultăților mintale. Organele de drept sesizate de nepot au investigat cazul, dar n-au găsit dovezi care să-i sprijine acuzațiile.

În august, a murit și nepotul bărbatului care-i lăsase moștenirea Tatianei, iar acum soția nepotului pretinde milionul, printr-o nouă acțiune în judecată.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0