Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Milionari peste noapte: Cum s-au ales doi moldoveni cu moștenire imensă

© Pixabay / stevepbВалюта
Валюта - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie din țara noastră s-a ales cu o moștenire de trei milioane de euro, pe care i-a lăsat-o un bătrân de 92 de ani de care a avut grijă.

CHIȘINĂU, 27 mai - Sputnik. Raisa Rusu și fiul acesteia, Daniel Rusu, au fost recunoscuți drept moștenitori legali ai averii unui bătrân din Italia.

Сельский дом - Sputnik Moldova
Societate
Gata: din martie, nu mai putem lăsa atât de ușor moștenire urmașilor și rudelor

Instanța a decis ca averea estimată la trei milioane de euro să le revină cetățenilor Republicii Moldova. Avocații au demonstrat, prin mărturia notarului care a redactat testamentul, că bătrânul era lucid în momentul în care a decis să-i lase averea Raisei, scrie presa din Italia.

Raisa Rusu, originara din Republica Moldova, a moștenit trei milioane de euro, adică toată averea de la un bătrân de care a avut grijă mai mulți ani. Vincenzo Risatti, un hotelier înstărit din provincia italiană Brescia, a murit la vârsta de 92 de ani. Decizia bătrânului a stârnit revolta rudelor. 

După citirea testamentului, rudele bătrânului decedat au acuzat-o pe moldoveancă și pe fiul ei că l-au păcălit pe Vicenzo. Familia hotelierului a apelat la instanță, susținând că femeia din Republica Moldova și fiul ei Daniel au profitat de instabilitatea mintală a bătrânului.

Fluxul de știri
0