Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La un pas de tragedie: Ce a pățit un bărbat noaptea trecută

Abonare
Încă un bărbat s-a prăbușit în fântână, dar a fost recuperat cu bine de salvatori. Căderile în fântână sunt destul de frecvente în Moldova.

CHIȘINĂU, 31 aug – Sputnik. Un bărbat de 73 de ani din orașul Râșcani a căzut într-o fântână publică și a fost nevoie de intervenția salvatorilor pentru a-l scoate din ea.

Inaugurare a Centrului de Preluare a Apelurilor de Urgență al Serviciului 112. - Sputnik Moldova
Societate
O tragedie a fost evitată datorită salvatorilor: Ce a pățit astăzi o femeie

Salvatorii l-au recuperat aseară, după ora 21:00, când afară deja se lăsase întunericul.

Bărbatul a căzut în fântâna adâncă de 15 metri din imprudență, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), dar circumstanțele cazului încă urmează a fi stabilite.

După ce s-a prăbușit în fântână, bărbatul a rămas conștient. A fost recuperat de salvatori în mai puțin de 10 minute, nu s-a ales cu traumatisme și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.  

Căderile în fântână sunt un gen de accident întâlnit destul de frecvent în rapoartele IGSU – peste 10 cazuri au fost făcute publice de la începutul anului și în majoritatea lor a fost vorba de adulți.

Pe 6 august, un bărbat de 38 de ani din Edineț a fost salvat după ce a căzut într-o fântână cu o adâncime de 13 metri.

Pe parcursul zilei de 30 august, salvatori și pompierii au intervenit în 69 de situații de risc – au salvat persoane, au deblocat uși, au lichidat focare de ardere. În situații excepționale, oamenii sunt îndemnați să apeleze de urgență Serviciul 112.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0