Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O tragedie a fost evitată datorită salvatorilor: Ce a pățit astăzi o femeie

© Sputnik / Miroslav RotariInaugurare a Centrului de Preluare a Apelurilor de Urgență al Serviciului 112.
Inaugurare a Centrului de Preluare a Apelurilor de Urgență al Serviciului 112. - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie a fost recuperată de salvatori dintr-o fântână publică de 10 metri adâncime. Operațiunea, desfășurată în dimineața acestei zile, în satul Susleni din raionul Orhei, le-a luat salvatorilor 20 de minute. Nu este clar de ce femeia a căzut în fântână.

CHIȘINĂU, 16 iun – Sputnik. O femeie de 62 de ani a căzut în dimineața acestei zile într-o fântână publică din localitatea Susleni, raionul Orhei.

O femeie din satul Colibași a căzut într-o fântână - Sputnik Moldova
Societate
La un pas de tragedie: O femeie a fost cât pe ce ce să se înece într-o fântână

Ea a fost recuperată de salvatori în stare satisfăcătoare, dar preluată de medici pentru investigații.

Serviciul 112 a fost apelat pentru ajutor aproape de ora 12:00. La fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri și salvatori din Orhei, potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

În mai puțin de 20 de minute, salvatorii au reușit să extragă femeia din fântână. Potrivit raportului IGSU Orhei, femeia nu avea traumatisme grave, dar a fost preluată oricum de serviciului medical venit la fața locului, pentru ulterioare îngrijiri.

Deocamdată, nu este clar cum s-a întâmplat că femeia a ajuns în fântână. Circumstanțele acestui caz urmează a fi elucidate, a informat IGSU.

Cazurile de cădere în fântâni sunt destul de frecvente în Republica Moldova. În lunile martie-mai, salvatorii au intervenit pentru a recupera oameni căzuți în fântâni publice sau de canalizare în Chișinău, precum și în raioanele Drochia, Sângerei, Cahul ș.a..

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0