Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Consilierii municipali s-au întrunit în ședință: Pe agendă sunt 6 subiecte

© Sputnik / Anatolii KiriakPrimăria Chișinău
Primăria Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Consilierii municipali s-au întrunit în ședință. Pe agendă sunt 6 subiecte, inclusiv deschiderea instituțiilor de învățământ de la 1 septembrie și situația epidemiologică.

CHIȘINĂU, 31 iul - Sputnik. Înainte de începerea ședinței Consiliului Munciipal Chișinău, consilierii prezenți au onorat imnul național.

Stația de epurare a apelor reziduale din municipiul Chișinău   - Sputnik Moldova
Societate
Mirosul neplăcut de la stația de epurare: Din ce cauză a reapărut - iată ce spune Ceban

Ulterior, cu 35 de voturi pentru și 7 împotrivă de la PAS și Partidul ''ȘOR'', consilierul PPDA Andrei Năstase a fost ales președintele ședinței din 31 august. Năstase le-a mulțumit consilierilor pentru că i-au susținut candidatura și i-a îndemnat să mai onoreze o dată imnul de stat, în contextul sărbătorii naționale Limba Noastră. Acest lucru a nemulțumit o parte dintre consilieri, care totuși s-au conformat.

Pe ordinea de zi erau cinci subiecte, printre care prezentarea situației epidemiologice din Capitală și relansarea procesului educațional la toate nivelurile. Consilierii liberali au propus o chestiune suplimentară cu privire la problema mirosului urât din Capitală. Inițiativa a fost susținută de majoritatea celor prezenți. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0