Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin și Lukașenko au convenit să se întâlnească la Moscova

© Sputnik / Алексей Даничев / Accesați arhiva multimediaРабочая поездка президента РФ В. Путина в СЗФО
Рабочая поездка президента РФ В. Путина в СЗФО - Sputnik Moldova
Abonare
Președinții Rusiei și Belarus, Vladimir Putin și Alexandr Lukașenko, au convenit să se întâlnească în timpul apropiat la Moscova, anunță serviciul de presă al Kremlinului.

CHIȘINĂU, 30 aug - Sputnik. "S-au înțeles ca, în săptămânile următoare, să se întâlnească la Moscova", precizează serviciul de presă al Kremlinului în comunicatul său de presă care este citat de RIA Novosti.  

Президент РФ Владимир Путин  - Sputnik Moldova
Rusia
Putin, despre Belarus: Rusia are un comportament mai neutru decât europenii și americanii
Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a precizat pentru RIA Novosti că deocamdată nu a fost fixată o dată a întrevederii celor doi șefi de stat.

Precizăm că astăzi Putin și Lukașenko au avut o discuție telefonică în cadrul căreia au discutat chestiuni de actualitate și situația din Belarus, după cum anunță Sputnik Belarus.  

O altă chestiune care a fost abordată în cadrul discuție telefonice ține de relațiile bilaterale dinte Rusia și Belarus.

Potrivit aceluiași comunicat de presă al Kremlinului, cei doi lideri au confirmat disponibilitatea părților de a consolida alianța ruso-belarusă.

"A fost confirmată disponibilitatea ambelor părți de a consolida alianța ruso-belarusă și de a extinde cooperarea pe toate direcțiile", precizează serviciul de presă al Kremlinului.

De asemenea, Putin l-a felicitat pe Lukașenko cu ziua de naștere.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0