Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un șofer a spulberat cu mașina intenționat mai mulți pietoni: Iată motivul

© Sputnik / Mihai CarausGirofarul mașinei de poliție
Girofarul mașinei de poliție - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a lovit cu mașina mai multe persoane după o ceartă. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele.

CHIȘINĂU, 29 aug - Sputnik. Un șofer a lovit cu mașina intenționat mai multe persoane. Poliția din Cantemir a fost sesizată despre un conflict la o stație de alimenare cu combustibil din satul Țiganca, raionul Cantemir, unde două persoane aveau un comportament inadecvat - vizibil în stare de ebrietate.

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Societate
Modificări de cadre în Poliție: Mai mulți conducători au fost numiți în teritoriu

Oamenii legii au stabilit că în urma unui conflict spontan apărut între mai multe persoane, un bărbat în vârstă de 27 ani, a urcat la volanul automobilului de model Dacia Duster, având cu el un pasager.

Aceștia, intenționat au lovit câteva persoane. Una dintre victime a fost internată în secţia de reanimare a Spitalului Raional Cantemir, iar alte două persoane au fost internate în secţia chirurgie cu diferite traumatisme.

În acest caz au fost inițiate cauze penale pentru huliganism săvârşit de două sau mai multe persoane, tentativă de omor, stare de ebrietate la volan care a provocat vătămări corporale. Persoanele bănuite au fost reținute pentru 72 ore. Poliția cercetează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0