Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Modificări de cadre în Poliție: Mai mulți conducători au fost numiți în teritoriu

Abonare
Poliția din Găgăuzia are un nou șef adjunct, iar inspectoratele din Ceadâr Lunga, Vulcănești și Leova – noi șefi interimari.

CHIȘINĂU, 19 aug – Sputnik. Șef adjunct al Direcției de Poliție a UTA Găgăuzia a fost numit comisarul  principal Nicolai Arnaut.

De ce să înveți la Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare” - Sputnik Moldova
Video
Admitere 2020: De ce să înveți la Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare”

În funcția de  șef interimar al Inspectoratului de Poliție Ceadâr-Lunga al Direcției de Poliție a UTA Găgăuzia a fost desemnat comisarul principal Fiodor Todorov.

Interimatul funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Vulcănești a fost preluat de către comisarul principal Ivan Buzadji.

Și la Inspectoratul de Poliție Leova a fost numit un șef interimar - comisarul principal Veaceslav Apostol, informează astăzi Serviciul de presă al Inspectoratului General al Poliției.

Numirile au fost dispuse prin ordine ale șefului Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu, care pe 18 august a efectuat vizite de lucru în teritoriu, pentru a-i prezenta colectivelor pe noii conducători.

În comunicatul Poliției se menționează că Sergiu Paiu a subliniat în cadrul vizitelor că „prioritatea Poliției trebuie să rămână siguranța cetățeanului și un nivel înalt de securitate în țară”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0