Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Evoluția COVID-19 în Moldova: Ministerul Sănătății anunță date actualizate

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate despre evoluția coronavirusului în Moldova.

CHIȘINĂU, 28 dec - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță înregistrarea altor 358 de cazuri de infectare cu COVID-19 în Republica Moldova. În prezent, sunt 10 146 de cazuri active.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 35 904 de cazuri. Din numărul total de cazuri înregistrate astăzi, 3 cazuri sunt cu transmitere locală (Turcia-2, România-1). În ultimile 24 de ore, în țară au revenit de peste hotarele țării 6758 de persoane.

Всероссийский форум Здоровье нации — основа процветания России - Sputnik Moldova
S-a descoperit mecanismul de infectare cu coronavirus

Totodată, 344 de persoane au fost tratate și externate. În total, până în prezent, 24 de mii 777 de persoane au fost tratate de COVID-19.

Potrivit Ministerului Sănătății, 546 de persoane se află în stare gravă, 34 dintre care sunt conectați la aparate de respirație asistată. Alte 1397 de persoane sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Totodată Ministerul Sănătății anunță înregistrarea a altor 4 decese provocate de COVID-19. Este vorba de trei bărbați cu vârste de 54, 60 și 72 de ani și o femeie de 85 de ani, acestea toate având și alte comorbidități grave precum, hipertensiunea arterială, diabet zaharat sau insuficiența venoasă cronică a vaselor membrelor inferioare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0