Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă odioasă într-un apartament din Capitală: O femeie a fost împușcată din gelozie

© Sputnik / Rodion ProcaPistol
Pistol - Sputnik Moldova
Abonare
O crimă înfiorătoare a fost săvârșită noaptea trecută într-un apartament din cartierul Telecentru al Capitalei. O femeie de 47 de ani a fost împușcată mortal, iar suspect este chiar soțul ei, care a sunat la poliție și și-a recunoscut vina.

CHIȘINĂU, 3 apr. – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Sputnik Moldova că un bărbat de 70 de ani a sunat la Serviciul de Urgență 112 și a anunțat că în locuința sa a fost săvârșit un omor. 

Pavel Voicu - Sputnik Moldova
Numărul crimelor, în creștere: Ce alimentează acest fenomen, dar și ce propune Pavel Voicu
Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției, dar și un medic legist.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au stabilit că bărbatul și-a omorât soția cu 23 de ani mai tânără. Femeia a fost împușcată în piept, cu o armă pe care suspectul o deținea legal. În consecință, soția sa a murit pe loc. 

Individul le-a spus polițiștilor că a recurs la acest gest din gelozie, pentru că femeia l-ar fi înșelat cu un alt bărbat.

Suspectul a fot reținut pentru 72 de ore, iar forțele de ordine au inițiat un dosar penal pentru omor. Dacă i se va demonstra vinovăția, individul riscă ani grei de pușcărie. 

Fluxul de știri
0