Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ion Chicu le-a cerut forțelor politice să se abțină de la provocări de Ziua Independenței

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPremierul Ion Chicu
Premierul Ion Chicu - Sputnik Moldova
Abonare
În ajunul Zilei Independenței, premierul Ion Chicu a venit cu un mesaj pentru miniștri, dar și pentru reprezentanții tuturor forțelor politice din țară.

CHIȘINĂU, 26 au – Sputnik. Prim-ministrul Ion Chicu și-a exprimat speranța că toate forțele politice vor da dovadă de responsabilitate și se vor abține de la acțiunile politice de Ziua Independenței, care au fost anunțate anterior de reprezentanții partidelor de opoziție.

Ziua Independenței în Piața Marii Adunări Naționale - Sputnik Moldova
Politică
Fără manifestații de masă de Ziua Independenței și de Ziua Limbii - Video

„Mâine vor avea loc evenimente cu ocazia Zilei Independenței. Din păcate, nu în formatul pe care ni-l dorim. Vreau să cred că toate forțele politice vor avea o atitudine responsabilă față de Republica Moldova, față de această sărbătoare”, a precizat premierul.

Premierul spune că mâine nici un interes politic nu poate fi mai presus decât această zi, ziua în care Republica Moldova și-a declarat independența. Cu această ocazie, Chicu i-a felicitat pe colegii să din Guvern, dar și pe toți angajații instituțiilor publice.

„Suntem acum în pragul celei mai mari sărbători a Republicii Moldova, a poporului nostru, ziua de naștere a țării noastre. Vreau să felicit toți angajații instituțiilor statului. Ne dorim ca țara noastră să aibă un viitor bun”, a spus Chicu după ședința de guvern.

Premierul le-a mulțumit celor care contribuie la consolidarea societății din Moldova și la schimbarea republicii în bine.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0