Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un tânăr din Capitală și-a pus capăt zilelor - Sinteza operativă

© Sputnik / Валерий Титиевский / Accesați arhiva multimediaCadavru la o morgă
Cadavru la o morgă - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 24 de ani a decedat după ce a sărit în gol de la etajul nouă. Tragedia a avut loc în sectorul Râşcani din Chişinău.

CHIȘINĂU, 24 aug – Sputnik. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Directei de Poliție a Capitalei, Natalia Stati.

Girofar al mașinii de poliție - Sputnik Moldova
Accidente
Foto: Moarte cumplită la Căușeni - o biciclistă, sfârtecată de impactul cu un automobil
Ea a relatat că cadavrul a fost descoperit de către un trecător, tot el fiind şi cel care a sunat la 112 după ajutor. Medicii, ajunși la fața locului, nu am putut decât să constate moartea victimei. În urma investigațiilor s-a stabilit faptul că tânărul s-a aruncat de la geamul propriului apartament, acolo unde locuia împreună cu părinții. Rudele le-au spus ofițerilor de investigație că între ei nu au avut loc certuri sau neînțelegeri. Băiatul nu a lăsat nici un bilet de adio.

Huligan, la 69 de ani

Un bărbat de 69 de ani riscă dosar penal pentru huliganism, după ce a accidentat un minor.

Происшествия - Sputnik Moldova
Societate
Accidentele se țin lanț în Capitală: 5 persoane traumatizate în ultimele 72 de ore
S-a întâmplat duminică seara, în apropiere de orașul Sângera, din municipiul Chișinău. Suspectul vindea harbuji pe marginea drumului, iar copilul de 13 ani ar fi furat unul şi ar fi fugit. A fost ajuns din urmă de către vânzător, care i-a provocat o fractură la braț.    

În alt caz, un alt bărbat s-a ales cu dosar penal pe numele său. Vorbim despre un individ care este suspectat de furt din locuință. Cazul s-a produs într-o gospodărie din comuna Ghidighici, municipiul Chișinău. Acesta ar fi furat o bicicletă, un burghiu electric şi alte obiecte, valoarea pagubei fiind de peste opt mii de lei.

Potrivit Direcției de Poliție a Capitalei, în ultimele 24 de ore, în municipiul Chişinău au fost înregistrate, de asemenea, două accidente rutiere şi un furt din automobil.

27 de accidente rutiere, în doar două zile

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică, în doar două zile, pe drumurile naționale țară s-au produs 27 de accidente rutiere grave.

Și tot în ultimele două zile au murit șase persoane, iar altele 32 au fost traumatizate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0