Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: A lăsat în urmă trei copii, iar pe unul nici nu l-a ținut în brațe după naștere

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Poveste sfâșietoare. O polițistă de 38 de ani a decedat în această dimineață din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. Femeia s-a infectat de COVID-19, la câteva zile înainte de a aduce pe lume cel de-al treilea copil.

CHIȘINĂU, 24 aug - Sputnik. Inspectoratul General de Poliție anunță că astăzi o angajată a decedat din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. Natalia Chirilov, în vârstă de doar 38 de ani, a fost șef al Secției resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Criuleni.

© Photo : Poliția MoldoveiNatalia Chirilov a decedat din cauza complicațiilor provocate de COVID-19
COVID-19: A lăsat în urmă trei copii, iar pe unul nici nu l-a ținut în brațe după naștere - Sputnik Moldova
Natalia Chirilov a decedat din cauza complicațiilor provocate de COVID-19

În data de 22 iulie, polițista a fost internată la o maternitate din Capitală, iar peste două zile a fost testată pozitiv cu Covid-19. Din cauza complicațiilor, femeia a născut prin cezariană.

Беременная женщина, архивное фото - Sputnik Moldova
Societate
Povestea unei gravide infectate cu COVID-19: De patru ori a fost conectată la aparate
Inspectoratul General de Poliție a transmis condoleanță familiei angajatei.

"După mai bine de cinci săptămâni de luptă pentru viață, colega noastră a cedat și nu a reușit să-și strângă la piept copilul nou-născut, dar și pe cei doi rămași acasă, de 10 și 13 ani. O profesionistă de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, dar și o mamă și soție exemplu, dăruită pe deplin familiei şi țelurilor pe care le-a avut în viaţă. Ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne", se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Săptămâna trecută, ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a relatat povestea cutremurătoare a Nataliei Chirilov. Polițista a fost de patru ori conectată la aparate de respirație asistată până l-a adus pe lume pe fiul său, Nikita. Dumbrăveanu a precizat că medicii au făcut aproape imposibilul pentru a-i salva băiețelul care s-a născut prematur, la 31 de săptămâni.

Bilanțul infectărilor cu noul coronavirus a ajuns în țara noastră la 33 478 de cazuri. Au fost tratate de COVID-19 până acum 23 262 de persoane. Numărul total al deceselor din cauza COVID-19 a ajuns la 940.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0