Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În stare gravă la spital după ce a fost călcat de o maşină: Sinteza operativă - Foto

© Sputnik / Anatolii KiriakСкорая помощь
Скорая помощь - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce o maşină a trecut peste el. Incidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri în raionul Cahul. Potrivit poliţiei, victima ar fi fost în stare de ebrietate.

CHIȘINĂU, 21 aug – Sputnik. Accidentul a avut loc în satul Paşcani din raionul Cahul. Victima, un bărbat de 51 de ani, ar fi dormit, beat, pe marginea unui drum din localitate.

Şoferul – un tânăr de 28 de ani, susţine că nu l-ar fi observat pe bărbat deoarece în zonă strada este slab luminată.

© Photo : PolițiaAccident la Cahul
În stare gravă la spital după ce a fost călcat de o maşină: Sinteza operativă - Foto - Sputnik Moldova
Accident la Cahul

Conducătorul auto a fost supus alcooltestului, iar rezultatul a fost negativ. Victima a fost transortată la spital în stare gravă. Oamenii legii investighează cazul.

Un alt bărbat a fost internat cu comoţie cerebrală după ce a fost lovit de un automobil. Incidentul a fost înregistrat în sectoul Buiucani din Capitală. Deocamdată nu este clar dacă acesta a traversat strada regulamentar.

Accident ДТП - Sputnik Moldova
Accidente
Accident la Ceadâr-Lunga: şoferul – beat şi fără permis. Sinteza operativă

În sectorul Botanica, două vehicule s-au ciocnic, iar în urma impactului o pasageră dintr-un automobil a avut nevoie de asistenţa medicilor. Aceasta se află în afara oricărui pericol.

Potrivit Inspectoratului Naţional de Securitate Publică, în 24 de ore, pe teritoriul ţării s-au produs  patru accidente rutiere, soldate cu cinci persoane traumatizate.

Chişinău – două persoane reţinute cu droguri

Poliţiştii din sectorul Buiucani al Capitalei au reuşit să identifice o persoană care avea asupra sa şapte pacheţele cu o substanţă specifică drogurilor de tip PVP.  Suspectul are 34 de ani şi s-a ales cu un dosar penal pentru deţinere ilegală de substanțe narcotice. 

Un caz similar a avut loc în acelaşi sector. Un tânăr de 28 de ani a ajuns la poliţie după ce ofiţerii au descoperit asupra lui un pacheţel cu marijuana. Anchetatorii au inţiat o cauză penală.

Conform datelor Direcţiei de Poliţie a Capitalei, în ultimele 24 de ore, în municipiul Chişinău a mai fost înregistrat un caz de huligansim, un caz de furt din locuinţă şi un caz de furt din automobil.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0