Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident la Ceadâr-Lunga: şoferul – beat şi fără permis. Sinteza operativă

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 22 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce a fost implicat într-un accident rutier. În stare de ebrietate şi fără permisul de conducere, acesta a lovit un alt autoturism.

CHIȘINĂU, 19 aug - Sputnik. Accidentul rutier a fost înregistrat în noaptea de marţi, în localitatea Copceac din raionul Ceadâr-Lunga. Potrivit oamenilor legii, conducătorul auto care se afla în stare de ebrietate nu ar fi respectat regulamentul circulaţiei rutiere şi ar fi intrat pe banda de aşteptare de pe drumul principal.

© Photo : PolițiaAccudent la Ceadâr-Lunga
Accident la Ceadâr-Lunga: şoferul – beat şi fără permis. Sinteza operativă - Sputnik Moldova
Accudent la Ceadâr-Lunga

În urma impactului, tânărul a fost rănit și a fost transportat la spital. Cel de-al doilea şofer s-a ales cu traumatisme uşoare.

Мигалка - Sputnik Moldova
Societate
FOTO - Accident la Băcioi: O mașină a fost făcută zob, iar un pasager este în stare gravă

Un alt incident a avut loc în raionul Ocniţa. De această dată, este vorba de un biciclist care a lovit o femeie de 54 de ani. Bărbatul a fugit de la faţa locului, iar în urma investigaţiilor poliţiştii au stabilit că victima era în stare de ebrietate. Femeia a fost internată în spital cu o fratură a osului femural.

Potrivit Inspectoratului Naţional de Securitate Publică, pe teritoriul ţării, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat șapte accidente rutiere soldate cu 8 persoane rănite.

Şi în Capitală poliţiştii au avut de lucru

În sectorul Botanica, oamenii legii au reţinut o persoană care deţinea un pacheţel cu o substanţă suspectă. Se presupune că ar fi vorba de marijuana. În acelaşi sector, câteva ore mai târziu, ofiţerii de poliție au identificat un tânăr care, de-asemenea, avea asupra sa droguri.

În ambele cazuri au fost iniţiate investigaţii pentru deţinere ilegală de substanţe narcotice.

Potrivit Direcţiei de Poliţie a Capitalei, în ultimele 24 de ore, în municipiul Chişinău s-au mai înregistrat un caz de huliganism, un furt din automobil şi un furt din locuinţă. 

 

Fluxul de știri
0