Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon l-a felicitat pe președintele Ungariei – iată care este prilejul

© Photo : Facebook / Dodon IgorIgor Dodon a discutat cu președintele Italiei Sergio Mattarella
Igor Dodon a discutat cu președintele Italiei Sergio Mattarella - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon i-a adresat astăzi un mesaj de felicitare lui János Áder, președintele Ungariei, cu ocazia celebrării Zilei Naționale a Ungariei ‒ Ziua Sfântului Ștefan.

CHIȘINĂU, 20 aug – Sputnik. Cu prilejul Zilei Naționale a Ungariei, marcată astăzi, Igor Dodon i-a urat președintelui maghiar, în nume personal, dar și al cetățenilor Republicii Moldova, „cordiale felicitări, însoțite de sincere urări de pace și prosperitate continuă pentru poporul maghiar”.

Церемония награждения контингента Национальной Армии, участвовавшего в военном параде в Москве к 75-летию Победы в Великой Отечественной войне. - Sputnik Moldova
Politică
Va candida Igor Dodon pentru un nou mandat prezidențial? Răspunsul președintelui

„Mă bucur să constat plenitudinea relațiilor dintre Republica Moldova și Ungaria, de natură strategică, aspect confirmat de intensitatea dialogului nostru politic, a cooperării economice și a relațiilor interumane. Folosesc acest prilej pentru a exprima încă o dată gratitudine pentru sprijinul acordat țării mele în implementarea reformelor interne, precum și pentru susținerea consecventă în avansarea graduală a Moldovei pe calea modernizării”, spune Igor Dodon în mesajul său adresat lui János Áder.

Șeful statului mulțumește în mesaj și „pentru asistența valoroasă pe care ne-o oferă Ungaria în lupta cu pandemia de COVID-19”.

De asemenea, Igor Dodon menționează „determinarea fermă a Republicii Moldova de a dezvolta și extinde Parteneriatul strategic” cu Ungaria „în toată paleta de cooperare, în beneficiul ambelor popoare”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0