Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doi minori au fost înghițiți de apele râului Nistru: Detalii cutremurătoare

© Sputnik / Anatolii Kiriakрека Днестр
река Днестр - Sputnik Moldova
Abonare
Doi copii s-au înecat în răul Nistru după ce au fost lăsați de mama lor, câteva minute, fără supraveghere.

CHIȘINĂU, 20 aug - Sputnik. Tragedie fără margni într-o familie din satul Coșnița, raionul Dubăsari. În după amiaza de ieri, 19 august, doi minori de opt și 10 ani s-au înecat în Nistru. 

Nicolae Carauș  - Sputnik Moldova
Eroii zilelor noastre: Tânărul pompier care a salvat doi copii de la înec

Potrivit oamenilor legii, mama celor doi minori i-a lăsat să se scalde în râu. Într-un moment de neatenție, în timp ce avea grijă de copilul cel mai mic care are patru luni și plângea, copii au dispărut. Din start femeia a crezut că cei doi au plecat acasă. Aceasta și-a strâns lucrurile și a mers repede să verifice. Acasă minorii nu erau, așa că femeia de 29 de ani s-a întors pe malul Nistrului și a sunat la 112. 

După mai multe ore de căutări, corpurile neînsuflețite ale copiilor au fost găsite de salvatori în apele râului Nistru. Potrivit Poliției. Familia nu era una social-vulnerabilă și nu se afla la evidența autorităților. 

Pentru a evita astfel de tragedii, maturii sunt îndemnați să-și monitorizeze strict copiii în timpul vacanțelor de vară și să evite scăldatul și lăsarea acestora fără supraveghere în preajma bazinelor acvatice. 

Cu trei zile în urmă alți doi copii de șase și opt ani s-au înecat într-un iaz din satul Șișcani, raionul Nisporeni. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0