Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

VIDEO: Premierul Ion Chicu le-a adresat un mesaj oamenilor de afaceri: Iată ce le spune

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPremierul Ion Chicu
Premierul Ion Chicu - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Ion Chicu le-a adresat un mesaj oamenilor de afacere, în cadrul Galei Businessului Moldovenesc de celebrare a învingătorilor concursului „Marca comercială a anului” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității”.

CHIȘINĂU, 19 aug - Sputnik. Premierul Ion Chicu a venit cu un mesaj de mulțumire și apreciere către reprezentanții mediului de afaceri, pentru rezultatele pe care le-au obținut în acest an.

Prim-ministru menționează că anul acesta economia Republicii Moldova, ca și cea regională și cea mondială, este lovită de o criză generată de pandemia COVID - 19, iar efectele sunt resimțite de toate sectoarele economice din țara noastră. Cu toate acestea, antreprenorii au dat dovadă de curaj și profesionalism înalt în această perioadă.

Ion Chicu  - Sputnik Moldova
Societate
Ce soluții le-a oferit premierul Ion Chicu agricultorilor protestatari

''Majoritatea ați reușit să păstrați locurile de muncă, să continuați activitatea în condiții foarte vitrege, să mențineți cu efortul financiar sustenabilitatea bugetară a Republicii Moldova. Numai datorită dumneavoastră statul Republica Moldova este capabil să-și onoreze obligațiunile financiare față de cetățeni, domeniile medicină, educație și față de alte sectoare foarte importante pentru țară'', le-a transmis premierul Ion Chicu.

Astăzi, la ora 11:00, are loc ceremonia de premiere a concursurilor „Marca comercială a anului 2019” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor 2019”. Evenimentul va fi organizat online,iar cei mai buni businessmeni ai țării vor fi premiați. Premierul Ion Chicu le-a urat succes în continuare.

''Le mulțumesc pentru munca depusă, mă închin talentului dumneavoastră și sunt absolut sigur că țara noastră, având asemenea oameni talentați, patrioți în economie, va reuși să parcurgă și această perioadă dificilă, iar recuperarea economică va deveni un lucru real pe un termen mediu'', a menționat Ion Chicu.

„Marca comercială a anului” este la cea de-a XVII-a ediţie și reprezintă unul dintre cele mai eficiente instrumente de creștere a competitivității şi sporire a capacităților întreprinderilor autohtone în crearea şi promovarea mărcilor comerciale pe piața internă şi externă prin evaluarea calitativă a acestora de către un juriu profesionist, dar și pe baza opiniei consumatorilor. La ediţia din acest an a concursului s-au înscris 82 de participanți care au concurat la 14 nominalizări şi 11 categorii ale concursului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0