Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Admitere 2020: De ce să înveți la Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare”

Abonare
Academia de Poliție ”Ștefan Cel Mare” pregătește ofițeri de urmărire penală, experți criminaliști, ofițeri pentru ordinea publică, angajați pentru CNA, instituțiile penitenciare, Poliția de Frontieră, dar și pentru Serviciul de Carabinieri.

Academia de Poliție ”Ștefan Cel Mare” are 30 de ani de la fondare. În prezent, sunt 1 100 de studenți, dintre care 40 la sută sunt fete. Aici, sunt pregătiți ofițeri de urmărire penală, experți criminaliști, ofițeri pentru ordinea publică, pentru CNA, pentru instituțiile penitenciare, pentru Poliția de Frontieră, dar și pentru Serviciul de Carabinieri.

Tot ce trebuie să cunoști dacă vrei să studiezi la Universitatea Pedagogică de Stat ”Ion Creangă” - Sputnik Moldova
Video
Tot ce trebuie să cunoști dacă vrei să studiezi la Universitatea ”Ion Creangă”
În acest an, Academia va înscrie 150 de studenți. Candidații pot face studii atât la buget, cât și în bază de contract. Toți studenții care absolvesc Academia au asigurat un loc de muncă de către stat.

''Academia dispune de săli de studii renovate, dispune de săli de sport, dispune de terenuri de fotbal, dispune de biblioteci, inclusiv, biblioteci online. Cei de la buget beneficiază de cămin studențesc gratis, de hrană gratis, de îmbrăcăminte gratis. Cei la taxă nu beneficiază de aceste valori, însă primesc același volum de studii. După finalizarea studiilor, Ministerul de Interne garantează locuri de muncă pentru toți. Ne dorim să avem un număr cât mai mare de studenți ori aici pregătim nu doar specialiști sub aspect de știință, dar și subt aspect de patrioți ai țării'', a declarat Dinu Ostavciuc, rectorul Academiei de Poliție ”Ștefan cel Mare”.

Candidații pot face studii atât la buget, cât și în bază de contract. Toți studenții care absolvesc academia au asigurat un loc de muncă de către stat.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0