Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Guvernul se întrunește astăzi în ședință: Subiecte importante pe ordinea de zi

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание кабинета министров РМ
Заседание кабинета министров РМ - Sputnik Moldova
Abonare
Cabinetul de Miniștri urmează să se întrunească miercuri în ședință, la ora 15:00. Pe agenda Guvernului sunt incluse 11 subiecte.

CHIȘINĂU, 19 aug - Sputnik. Guvernul urmează să se întrunească astăzi în ședință pentru a aproba proiectul ce prevede modificarea și simplificarea Regulamentului cu privire la subvenționarea agricultorilor. Executivul va aloca încă 100 de milioane de lei din fondul de intervenție pentru susținerea producătorilor agricoli care au fost afectați de seceta din acest an.

Agricultorii, dezamăgiți de discuțiile cu premierul: Vor continua protestul - Sputnik Moldova
Video
VIDEO - Agricultorii, dezamăgiți de discuțiile cu premierul: Vor continua protestul

Astfel, Executivul va aloca în total 300 milioane de lei pentru agricultori, în vederea compensării pierderilor înregistrate în cazul culturilor cerealiere de prima grupă.

Pe agendă mai sunt subiecte care se referă la transmiterea unui teren din proprietatea satului Egorovca, raionul Fălești în proprietatea Întreprinderii de Stat „Administrația de Stat a Drumurilor”.

Un alt subiect care va fi discutat se referă la inițierea negocierilor asupra proiectului Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Canadei, cu privire la cooperarea în domeniul apărării.

Totodată, miniștri urmează să aprobe noi modificări la Acordul privind cooperarea statelor-membre ale Comunității Statelor Independente în lupta сu traficul ilicit de substanțe narcotice și psihotrope.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0