Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Caz tragic în Chișinău: Un copil a căzut în gol de la mare înălțime

© Sputnik / Anatolii KiriakСкорая помощь
Скорая помощь - Sputnik Moldova
Abonare
Un copil de doar doi ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul cinci al unui bloc din Capitală.

CHIȘINĂU, 18 aug - Sputnik. Tragedia s-a produs luni seară, după ora 18:00. Inspectoratul de Poliție Ciocana a fost alertat de un trecător în legătură cu faptul că un copil mic a căzut de la înălțime pe bd. Mircea cel Bătrân.

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Societate
Un bărbat din Capitală a murit după ce s-a aruncat în gol: Ce a scris în mesajul de adio

La fata locului s-a deplasat imediat grupul operativ al inspectoratului. Oamenii legii au stabilit că minorul în vârstă de doi ani a fost lăsat pe parcursul zilei în grija bunicii, în timp ce mama in vârsta de 23 se afla la serviciu.

La un moment dat, bunica a intrat la baie iar copilul a rămas singur în cameră. Acesta a urcat pe o saltea de dormitor care se afla lângă geam, după care ar fi urcat pe pervaz.

Din cele comunicate de bunica micuțului, geamul era închis și, cel mai probabil, a fost deschis de copil. Ulterior, el s-a sprijinit de plasă de la geam, care a cedat sub greutatea corpului, iar acesta s-a prăbușit în gol de la etajul cinci al blocului de locuințe.

Copilul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din păcate, în urma leziunilor căpătate, minorul a decedat la spital. Pe cazul dat a fost inițiat un dosar penal, urmând să fie stabilite toate circumstanțele produceri tragediei..

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0