Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un bărbat din Capitală a murit după ce s-a aruncat în gol: Ce a scris în mesajul de adio

© Sputnik / Anatolii KiriakInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Un pensionar de 75 de ani din Chișinău s-a aruncat în gol de la etajul cinci al unui bloc de locuințe din sectorul Botanica al Capitalei. Poliția a fost alertată la ora 5:00, dimineața.

CHIȘINĂU, 29 iul - Sputnik. Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție Chișinău Natalia Stati, oamenii legii au fost informați dimineață de către niște trecători din sectorul Botanica precum că un bărbat zace însângerat pe pământ după ce ar fi căzut de la înălțime. 

Мигалка - Sputnik Moldova
Societate
Tragedie la Cantemir: Iată în ce circumstanțe a murit un localnic

La fața locului s-a deplasat grupul operativ și un echipaj medical. Anchetatorii au stabilit că bărbatul a căzut de la etajul cinci al unui bloc de locuințe, iar doctorii au constatat decesul acestuia. Pe corpul neînsuflețit al pensionarului nu au fost depistate urme de moarte violentă, decât cele caracteristice căderii de la înălțime. Din discuțiile cu locatarii, polițiștii au stabilit identitatea bărbatului. Acesta avea de 75 de ani și locuia împreună cu soția sa.

Înainte de a se arunca în gol, victima a lăsat un bilet de adio în care și-a cerut iertare de la rude. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Centrul de medicină legală. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0