Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Adolescentă de 16 ani, ajunsă la spital în urma unui accident: Sinteza operativă

© Sputnik / Anatolii KiriakInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
O fată de 16 ani a ajuns la spital cu mai multe traumatisme în urma unui accident rutier. Ea se deplasa cu bicicleta în momentul în care a fost lovită de un automobil. Accidentul a avut loc în raionul Donduşeni.

CHIȘINĂU, 18 aug - Sputnik. Poliţiştii au stabilit că şoferul – un bărbat în vârstă de 65 de ani, nu era băut în momentul producerii impactului. Potrivit Inspectoratului Naţional de Securitate Publică, mijlocul de transport circula regulamentar. Victima intenţiona să traverseze strada pe bicicletă şi nu ar fi cedat trecera vehicului.

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Societate
Trei răniţi în urma unui accident la Orhei: Sinteza infracţională

Fata s-a ales cu o comoţie cerebrală şi contuzie a cutii toracice. Din fericire, ea se afla în afara oricărui pericol. Cazul este investigat de către anchetatori.

Un alt incident a avut loc în oraşul Bălţi. Un conducător auto de 39 de ani, aflat la volanul unei maşini de model Renault,  o lovit în plin, o femeie care traversa strada neregulamentar. Şi în acest caz şoferul a fost testat de către oamenii legii, iar alcooltestul a demonstrat că acesta nu se afla în stare de ebrietate. Victima a fost transportată la spital cu fractură a oaselor bazinului.

Potrivit INSP, în ultimele 24 de ore, pe teritoriul ţării s-au produs patru accidente rutiere soldate cu tot atâţia răniţi.

În Capitală, poliţia încearcă să dea de urmele a câtorva indivizi care ar fi furat bani dintr-o locuinţă din sectorul Botanica. Mai exact, ar fi vorba despre 11 mii de lei. Cazul a fost înregistrat în noaptea de luni spre marţi, iar poliţia a fost anunţată de către proprietara apartamentului, o femeie de 79 de ani.

Potrivit Direcţiei de Poliţie a Capitalei, în 24 de ore, pe teritoriul municipiului s-au înregistrat două furturi din locuinţe şi un caz de huliganism.

Fluxul de știri
0