Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Trump va examina posibilitatea grațierii lui Snowden

© REUTERS / Glenn Greenwald/Laura Poitras Edward Snowden
Edward Snowden - Sputnik Moldova
Abonare
Donald Trump a declarat că va studia posibilitatea grațierii lui Edward Snowden, fost angajat al Agenției Naționale de Securitate.

CHIȘINĂU, 17 aug – Sputnik. Președintele SUA, Donald Trump, a declarat că va studia posibilitatea grațierii fostului angajat al Agenției Naționale de Securitate (NSA) Edward Snowden.

Donald Trump - Sputnik Moldova
Șoc în SUA: A murit fratele lui Donald Trump

”Voi studia. Nu cunosc pe deplin cazul lui Snowden. Dar voi începe să studiez... Foarte atent voi studia”, le-a declarat Trump jurnaliștilor în orașul Bedminster, stat New Jersy, fiind întrebat dacă ar fi dispus să-l grațiere pe Snowden, în cazul că acesta va reveni în țară.

Potrivit lui Trump, opiniile pe acest subiect sunt împărțite: mulți cred că e nevoie de o altă atitudine față de Snowden, alții consideră că acesta ”a făcut lucruri rele”.

Anterior, Trump a declarat într-un interviu, oferit publicației New York Post, că „mulți oameni consideră că atitudinea față de el (Snowden n.r.) este una nedreaptă”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0