Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nicoli Batog, tânăra care dorește să cucerească industria modei

© Sputnik / Rodion ProcaNicoli Batog
Nicoli Batog - Sputnik Moldova
Abonare
Nicoli Batog este o tânără talentată, frumoasă , ambițioasă, care are multe vise mărețe și este determină să-și construiască o carieră de succes în lumea modellingului
Nicoli Batog, tânăra care dorește să cucerească industria modei

Deja la vârsta 15 ani, Nicoli Batog  și-a propus să cucerească industria modei. Tânăra are în palmares numeroase distincții la concursuri naționale și internaționale de frumusețe și modelling. Primul său premiu l-a obținut la vârsta de 13 ani, iar de atunci este mult mai motivată să cucerească noi înălțimi.

"Anterior, participam și la diverse concursuri muzicale. Acolo am fost observată de către Valentina Nicova, care mi-a propus să particip la diverse concursuri de modelling. De atunci a apărut această pasiune", a declarat Nicoli într-un interviu pentru Sputnik.

Orth Adela 12 ani, Irina Krasneanciuk,  Oancea Cristina, Valentina Nicova, vice președinte Asociația ”Moldova și Minoritățile Sale” , .Oancea Victoria, Eugenia Ursu, președinte Asociația ”Moldova și Minoritățile Sale” - Sputnik Moldova
Au făcut furori: Trei moldovence au reușit să cucerească Macedonia
Tânăra moldoveancă  mai spune că succesele pe care le are astăzi se datorează în mare parte părinților care au încurajat-o și i-au fost alături, chiar și atunci când fost la un pas de a renunța la visul ei.

De menționat că anul trecut Nicoli a participat la cea de-a XIV-a ediție a Concursului Internațional de Teatru și Modă, desfășurat în Ucraina. Tânăra a cucerit inimile juriului și publicului obținând locul I și titlul de "Miss Frumusețe și Mândria Țării".

În cadrul evenimentului au participat renumiți designeri internaționali și oameni care au reușit să-și construiască o carieră de succes în modeling. Nicoli a prezentat trei vestimentații pregătite chiar de către ea. Astfel, moldoveanca a făcut senzație în costumul național pe care l-a prezentat, rochia cu aplicații creative și rochia de seară.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0