Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministerul de Externe, îngrijorat de situația din Belarus

© Sputnik / Miroslav RotariМинистерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова
Министерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова  - Sputnik Moldova
Abonare
MAEIE și-a exprimat solidaritatea cu poporul belarus, continuând să susțină consolidarea democrației, prosperității și stabilității țării prietene.

CHIȘINĂU, 15 aug – Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene urmărește ”cu atenție și preocupare” evoluția situației postelectorale din Belarus.

Рабочая встреча президента РФ В. Путина с президентом Беларуси А. Лукашенко - Sputnik Moldova
Politică
Putin și Lukașenko au discutat la telefon situația din Belarus

În deosebi, provoacă îngrijorare violențele înregistrate în această țară în ultimele zile, se arată într-un comunicat al instituției.

”Reiterând importanța respectării drepturilor omului și a normelor democratice general acceptate, sperăm că dificultățile cu care se confruntă în aceste zile poporul belarus vor fi depășite pe cale pașnică, în cadrul unui dialog politic autentic și incluziv”, menționează diplomația de la Chișinău.

MAEIE își exprimă întreaga solidaritate cu poporul belarus, continuând să susțină consolidarea democrației, prosperitatea, stabilitatea și independența Republicii Belarus - țară prietenă și partener tradițional important de cooperare al Republicii Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0