Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: Alte 396 de cazuri de infectare cu COVID-19 și încă șase decese

© Sputnik / AFK Sistema / Accesați arhiva multimediaПроизводство вакцины от COVID-19 на фармацевтическом заводе "Биннофарм"
Производство вакцины от COVID-19 на фармацевтическом заводе Биннофарм - Sputnik Moldova
Abonare
Crește numărul total de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus, dar și numărul persoanelor tratate de boală.

CHIȘINĂU, 14 aug - Sputnik. Alte 396 de cazuri noi de infectare cu noul tip de coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Datele au fost prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale printr-un comunicat de presă. Din numărul de cazuri pozitive confirmate astăzi 22 sunt în regiunea transnistreană. Un caz este de import, mai exact din Uzbekistan.

2 Евро - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19: Alte 70 de milioane de euro - împrumut pentru combaterea consecințelor

 Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 29 483 cazuri. Rezultatele au ieșit pozitive după prelevarea a 2 359 de teste. Și astăzi au fost testați pozitiv la COVID-19 lucrători medicali. Este vorba de 9 medici, 15 asistenți medicali și o persoană care reprezintă personalul auxiliar. 

MSMPS informează că starea de sănătate a 466 de persoane este gravă. Dintre acestea 25 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație dirijată. De asemnea încă șase persoane au pierdut lupta cu noul coronavirus. Este vorba de patru bărbați și două femei cu vârste între 57 și 86 de ani, care sufereau și de alte maladii. Printre victime este și Iacob Păpușoi, în vârstă de 66 ani, care a activat în calitate de medic traumatolog în cadrul Spitalului Raional, până în anul 2017. Acesta a fost internat la data de 03 august, la Spitalul Clinic Republican. În total, 30 de lucrători medicali au decedat din cauza COVID-19.

Bilanțul persoanelor vindecate a ajuns la 20 556, după ce astăzi alte 280 de persoane au fost externate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0