Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: Alte 474 de cazuri de infectare cu noul coronavirus

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Numărul cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus în țara noastră rămâne în continuare mare. Date actuaizate au fost prezentate în cadrul unei conferințe intersectoriale.

CHIȘINĂU, 12 aug - Sputnik. Alte 474 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Informațiile au fost prezentate de vicedirectorul Agenției Naționale de Sănătate Publică, Vasile Gustiuc, în cadrul unei conferințe de presă.

2 Евро - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19: Alte 70 de milioane de euro - împrumut pentru combaterea consecințelor

Bilanțul total a ajuns la 28 697 de cazuri de la începutul pandemiei. Numărul de cazuri înregistrat astăzi a fost depășit doar la 17 iulie, când în țara noastră au fost confirmate pozitiv 479 de cazuri.

Trei din cele 473 de cazuri sunt de import. Este vorba de o persoană infectată revenită din Turcia, una din Franța și alta din România. Numărul cazurilor active de infectare este de 7842 de persoane bolnave.

Cele mai multe cazuri, 242 au fost confirmate astăzi în Chișinău. Astăzi au fost raportate alte 258 de cazuri de vindecare, astfel numărul total ajunge la 19 998 de persoane complet tratate de COVID-19. Potrivit lui Guștiuc, numărul total de decese crește până la 857 după ce astăzi alte șase persoane au decedat din cauza complicațiilor provocate de noul tip de coronavirus. 

Autoritățile îndeamnă repetat cetățenii să se conformeze regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus prin purtarea măștilor, repectarea distanței sociale etc. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0