Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă trei pasaje subterane din Capitală intră în reparație: Iată din ce sector

© SputnikПодземный переход в Кишиневе
Подземный переход в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
În următoarea perioadă vor fi reparate încă trei pasaje subterane din Capitală. De această dată, lucrările se vor desfășura în sectorul Buiucani.

CHIȘINĂU, 12 aug - Sputik. Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a convocat în ședință toți pretorii pentru a evalua starea pasajelor subterane din Capitală. 

знак подземный пешеходный переход  - Sputnik Moldova
Societate
O trecere subterană din Capitală va fi închisă: Iată de când

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei, în prezent lucrările de reparație a pasajului de sub viaductul din sectorul Botanica sunt pe ultima sută de metri. Acestea au fost efectuate în proporție de 95 la sută. 

În cazul subteranei de la intersecția străzii Alecu Russo cu bulevardul Moscova din sectorul Râșcani al Capitalei a fost efectuat 50 la sută din volumul lucrărilor. 

Se află în reparație și pasajul de la intersecția bulevardului Dacia cu strada Teilor. Miercuri a început și reabilitarea subteranei din strada Alecu Russo.

Municipalitatea informează că în următoarea perioadă vor fi reparate încă trei pasaje subterane, pe lângă cele enumerate mai sus. Acestea se află în sectorul Buiucani al Capitalei: trecerea din Piața „Dimitrie Cantemir”, cea de pe strada Ion Creangă 74/1 și pasajul din Calea Ieșilor.

Lucrările de reabilitare a trecerilor subterane, desfășurate în prezent, sunt executate cu suportul unor agenți economici. În Chișinău sunt 20 de pasaje subterane.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0