Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon anunță ce chestiuni vor fi pe agenda Consiliului Suprem de Securitate - detalii

© Photo : Miroslav RotariИгорь Додон
Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, anunță care sunt cele mai importante subiecte de pe agenda de mâine a Consiliului Suprem de Securitate - detalii.

CHIȘINĂU, 11 aug - Sputnik. Seceta și pandemia sunt principalele chestiuni care vor fi discutate miercuri în cadrul Consiliului Suprem de Securitate. Anunțul a fost făcut de președintele Igor Dodon în timpul vizitei sale în Raionul Ungeni.

”Am menționat că dezvoltarea regiunilor țării și îmbunătățirea nivelului de trai al populației este preocuparea de bază a actualei guvernări, iar subiectele menționate mai sus sunt în vizorul conducerii de vârf a țării, seceta și pandemia fiind incluse și în ordinea de zi a Consiliului Suprem de Securitate care va avea loc mâine”, a declarat Igor Dodon, în cadrul întrevederii de lucru cu președintele raionului Ungheni, Ghenadie Mitriuc.

Totodată, șeful statului a precizat că în pofida circumstanțelor dificile cu care se confruntă țara, toate angajamentele față de populație și agenții economici vor fi respectate.

Recolta de grâu, extrem de mică: Mărturiile unui agricultor - Sputnik Moldova
Video
Recolta de grâu, extrem de mică: Mărturiile unui agricultor - Video

La rândul său, președintele raionului Ungeni l-a informat pe președinte despre situația din raion în domeniul agriculturii și problemele generate de secetă, menționând că ”fermierii mizează mult pe susținerea Guvernului în acest sens”.

Potrivit președintelui, au fost puse în discuție și chestiuni precum implementarea proiectelor de infrastructură, reparația drumurilor, dar și necesitatea angajării în câmpul muncii a persoanelor revenite în Moldova din cauza pandemiei cu COVID-19.

De asemenea, Dodon a anunțat că în timpul apropiat intenționează sa aibă astfel de întrevederi cu toti președinții de raioane din țară.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0