Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pavel Filip cheamă la dialog colegii din PAS, PSRM și Plarforma DA: Despre ce vor discuta

© Sputnik / Miroslav RotariПавел Филип
Павел Филип - Sputnik Moldova
Abonare
Pavel Filip a venit cu propunerea de a iniția discuții pe mai multe subiecte cu colegii din PAS, PSRM și Plarforma DA.

CHIȘINĂU, 10 aug - Sputnik. Deputatul din partea Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip a venit cu propunerea de a iniția discuții cu colegii din PAS, PSRM și Plarforma DA. Potrivit lui, discuțiiile ar urma să se axeze pe trei mari probleme cu care se confruntă țara noastră. Este vorba de situația critică din agricultură provocată de secetă, desfășurarea alegerilor libere și corecte și pandemia de COVID-19. 

Pavel Filip - Sputnik Moldova
Pavel Filip, despre situația complicată din agricultură - propunerea democraților

”Partidul Democrat adreseasă propunerea de a desfășura o întâlnire pe platfoma parlamentară în formatul PDM, PSRM, PAS și Platforma DA. Agenda de discuii pe care o propunem este cea care preocupă nu doar Partidul Democrat, dar și PAS, PLatforma DA, dar și PSRM. Sunt teme care preocupă cetățenii. Unul din subiectele pe care îl vom propune este situația gravă din agricultură provocată de secetă. Agricultorii vor să vadă că în Parlament se discută conructiv și serios despre problemele lor. Am certitudinea că cu cei sinceri preocupați de problema din acest sector vom putea găsi o ieșire din situație”, a precizat Pavel Filip. 

Pavel Filip a mai precizat că discuțiile cu colegii se vor axa și pe desfășurarea alegerilor libere și corecte, dar și pe gestionarea pandemia COVID-19. Filip a ținut să menționeze că PDM nu va participa la disucții în cazul în care vor participa și cei din Partidul ȘOR și grupul Pro Moldova. Politicianul urmează să transmită invitațiile la dialog colegilor și ulterior să decidă ziua în care va fi organizată întrevederea. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0