Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

COVID-19 în Moldova: Câte persoane sunt în prezent în stare gravă

© AFP 2024 / JACK GUEZМедик показывает образцы мазка на COVID-19
Медик показывает образцы мазка на COVID-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății a prezentat ultimele informații despre situația epidemiologică privind infecția cu COVID-19 în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 10 aug - Sputnik. Ministerul Sănătății a prezentat ultimele informații despre situația epidemiologică privind infecția cu COVID-19 în Republica Moldova. Potrivit autorităților, bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 27 660 de cazuri, iar al deceselor a ajuns la 848. În stare gravă se află 442 de persoane. 

Защитная маска рядом с бутылкой с антибактериальным гелем - Sputnik Moldova
Societate
Numărul infectărilor cu COVID-19 crește alarmant în Chișinău: Spitalele sunt aproape pline

De la începutul pandemiei, 19 465 de persoane s-au vindecat. Incidența pentru ultimele 14 zile este de 133 de cazuri de infectare la 100 de mii de persoane. Mortalitatea în ultimele 14 zile a fost de 3.2 decese la 100 de mii de persoane.

Numărul de cazuri a scăzut cu 1,3 procente față de săptămâna trecută. A scăzut cu 22,2 procente și numărul persoanelor care s-au vindecat. Numărul deceselor a rămas același ca săptămâna trecută. Rata de contagionozitate este de 1,05.  Potrivit Ministerului Sănătății, 1532 de copii sunt infectați cu COVID-19 și 229 de femei gravide. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0